Image Alt

Een ijssalon beginnen

  /  Een ijssalon beginnen

Aan de slag!

Begin uw ijssalon!

Bent u op zoek naar een leverancier van authentiek ambachtelijk Italiaans schepijs en u heeft een horecazaak met ruimte voor een ijsvitrine? Dan zijn wij uw juiste partner! Wij produceren en leveren ambachtelijk Italiaans schepijs, ijsvitrines en alle bijproducten die er nodig zijn om een ijssalon of ijs verkooppunt te starten en te exploiteren. Wij zijn uw totaalleverancier en kunnen u tevens adviseren in de opstartfase.

Een ambachtelijk Italiaans schepijs concept kan al geplaatst worden op slechts 5m2. Starten met de verkoop van GELATO is heel lucratief voor ondernemers die extra omzet willen genereren naast hun bestaande producten. Lees waarom u voor ons moet kiezen.

  • Omdat we een breed scala aan smaken bieden – van de meest klassieke tot lactosevrij en vetvrije sorbetsmaken tot de meest unieke gelato-recepten – en we blijven nieuwe smaken creëren: ons doel is om aan elke eis te voldoen, van een een licht dessert tot de meest ongebruikelijke optie voor het einde van de maaltijd.
  • Omdat we een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden, via een speciale productielijn en de selectie van beste grondstoffen direct bij de bron.
  • Omdat we de voedselveiligheid garanderen via onze kwaliteitsbeheersings- en beheersystemen. Onze producten omvatten glutenvrije, vegetarische en veganistische en Kosher-gecertificeerde gelati en sorbetti, met een zeer laag risico op kruisbesmetting. Bekijk onze allergenenlijst.
  • Omdat u ons kunt vertrouwen voor een constante hoge kwaliteit op alle vlakken.
  • Omdat wij een betrouwbare partner zijn met jarenlange ervaring in ijs business.

Wij leveren ons ambachtelijk Italiaans schepijs (Gelato) aan: ijssalons, cafetaria’s, bakkerijen, hotels, lunchrooms, campings, horecazaken, restaurants, chocolatiers, pannenkoekrestaurants

DIT ZIJN SLECHTS ENKELE VAN DE REDENEN OM VOOR ONS TE KIEZEN. MAAK EEN AFSPRAAK ZODAT WE SAMEN DE OPTIES KUNNEN BESPREKEN. WIJ KIJKEN ER NAAR UIT!